frivillignet.dk

Restauranten i de bedste omgivelser

Der kan være brug for lidt ekstra i den travle hverdag der gør det hele til noget ganske særligt og mindre trivielt. Du har måske allerede været ude og spise på de fineste restauranter og spisesteder, men har brug for at prøve noget nyt, noget mere nervepirrende og en endnu mere spektakulær måde at få tømt hovedet og få tankerne væk fra den sædvanlige to-do liste. Der er dog hjælp t hente, hvis du gerne vil opleve noget ganske særligt, samtidig med at få serveret overdådig gastronomi . Udsigten har bare også en betydning og her kommer nogle af de vildeste muligheder. 

Københavnerudsigten 

Du behøver ikke at rejse så langt ud i verden for at få noget af den absolut bedste udsigt. Du kan læne dig tilbage i stolen, efter at have bestemt dig for hvad du skal have fra menukortet og bare smide tankerne ud over Københavns tage. Café Hovetelegrafen i København ligger på femte sal, lige over Københavns Post- og Telemuseum. Du vil kunne sidde med den bedste udsigt over grønne kobber tage, spir og blandt andet se både marmorkirken, runde tårn og Christiansborg. Bestemt et besøg værd hvis du ønsker udsigt i særklasse. 

Restauranten under vandfaldet 

Det lyder lidt skørt og kan da også være ret svært at finde frem til medmindre du er lokal kendt. For inde bag det brusende vandfald på Filippinerne, kan du finde en lille hyggelig restaurant, som giver dig noget af en særpræget udsigt og oplevelse i det hele taget. Det er her turisterne tager hen, når de har et ønske om at prøve at smage ægte traditionel filippinsk gastronomi og så er det da samtidigt også dragende, at kunne se og høre den smukke natur omkring, samt alle dets kræfter. 

På bjergtoppen 

Ikke så langt herfra, kan du finde en restaurant, som for den sags skyld også inkluderer et hotel, helt ude på spidsen af en bjergtinde, kun omgivet af den smukkeste og fineste natur i de Schweiziske alper. Her kan du nyde den vildeste naturoplevelse med udsigt ned i dalen og en udsigt til de mange andre bjergtinder der stikker op i landskabet. På bjergtoppen kan du i den grad føle dig ganske lille, helt uden forstyrrelser, da der ganske enkelt ikke findes meget andet civilisation i nærheden.