frivillignet.dk

Rejs med hjertet og husk dit bambus sengetøj

Rejs med hjertet og husk dit bambus sengetøj

Tænk på miljøet, når du rejser

Savner du også at komme ud i verden efter corona årene?

Du er ikke alene om at have følt dig alene. Mange har haft det hårdt under coronaen. Man skulle leve i bobler og undgå at være sammen i større forsamlinger, men nogle havde jo ikke nogen at være i bobbel med. Det kunne være hårdt at skulle udstå ensomheden samtidig med at leve i den usikkerhed som der var omkring den nye virus. Især starten var hård og utryg. Man savnede at komme ud i verden og blev bevidst om at det er godt at tænke på miljøet, når man rejser ud i verden.

Bambus sengetøj derhjemme i Danmark

Selv gemte jeg mig i mit bambus sengetøj i den første corona-måned, marts måned i år 2020, for jeg ville bare være tryg, og jeg kunne alligevel ikke tage så mange steder hen. Jeg fandt noget lækkert bambus sengetøj på den her online markedsplads for økologisk og bæredygtigt tøj og interiør. Her er også mange andre lækre produkter for den grønne og miljøbevidste forbruger. bedst af alt er dog bambus sengetøj.

Den første rejse ud i verden

Hvor skulle den første rejse så gå hen? 

Her kan du læse nogle af de forslag som rejste forbi mit hoved i den brainstorm som jeg foretog, da jeg for alvor begyndte at længes efter at rejse ud. Noget, som var vigtigt for mig var at rejse så bæredygtigt som overhovedet muligt. Det er meget bæredygtigt at rejse i tankerne.

 

  • Sverige. Ja, jeg ved godt at det ikke er særligt langt væk. I hvert fald ikke, hvis man bor i København, og for mange er Sverige heller ikke så eksotisk, men hvis man kigger ordentligt efter, så er Sverige faktisk ret anderledes.

 

  • Paris. Byernes by. Hvis man som jeg aldrig har været oppe i Eiffeltårnet, så er der måske en god grund til at tage til netop denne by. Bagefter kan man jo sige, at man har været deroppe og have en oplevelse med i bagagen som man aldrig vil glemme. 

 

  • Afrika. Jeg får sådan lyst til at sejle ned ad Congo floden. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men det er måske det ultimative eventyr for mig. Det eneste problem er at det muligvis bliver for varmt for mig. Som nordbo er jeg jo vant til kulden og bliver let solskoldet, når jeg er nede sydpå, men jeg er sikker på, at der er gode oplevelser i vente på det afrikanske kontinent, hvis man tager sine forholdsregler og passer på den varme sol og dens UV stråler.

 

  • Grønland. Brrrr, det er koldt, men det er også et storslået landskab. Jeg ved det kun fordi jeg har set mange billeder derfra. Der er indlandsis, isbjerge, klipper og små bygder og en helt anden kultur end hjemme i Danmark. Tager man ud i vildmarken skal man dog passe godt på, for her huserer verdens største rovdyr, isbjørnen. Heldigvis, vil jeg sige, for det er en truet dyreart. På grund af stigninger i det globale klima er isen ved polerne begyndt at smelte, og isbjørnens habitat er desværre truet. Bambus sengetøj er altid godt at sove i på Grønland.