frivillignet.dk

Min bedste kørsel nogensinde

Jeg sad sammen med min familie. Vi spiste noget god mad. Det havde virkelig var en hård og lang dag. Men på den anden side har du også været virkelig god. Jeg har været ude med mine veninder hele dagen, og har nærmest ikke fået tid til at være hjemme. Men det er jeg nu endelig. I morgen jeg skulle jeg også en masse. Men det glædet jeg mig endnu mere til. Jeg skulle nemlig ud at køre med min kørelærer. Det havde jeg virkelig set frem til længe. Jeg elskede at køre, og glædet mig så meget hver gang. Det blev så ret sent, og jeg begyndte virkelig at blive træt. Så jeg begyndte at lægge mig til at sove. Jeg havde lidt svært ved at falde i søvn for alt jeg kunne tænke på var bare at jeg gerne ville ud og køre. Det blev så næste dag, og jeg skulle først i skole. Jeg ville slet ikke i skole. Jeg ville bare gerne ud at køre. Jeg tog så i skole. Jeg havde fri klokken 15 i dag. Det var en lang og hård dag. Det var virkelig kedeligt i skolen, og jeg kunne næsten ikke klare det længere. Jeg var så træt. Klokken nærmede sig så 15, og jeg kunne ikke vente på at få fri. Det var det eneste jeg tænkte på. Så blev klokken så endelig 15. Jeg blev så glad. Jeg tog bare direkte mod køreskolen hvor jeg aftalte at mødes med min kørelærer klokken 16. Det var en køreskole i Vanløse som hed topgear-trafik.dk. Det var virkelig en god køreskole, og jeg var virkelig glad for at jeg tilmeldte mig den. Da jeg mødes med min køreskole, gik vi hurtigt i gang med at køre. Det blev en af mine bedste kørsler nogensinde.