frivillignet.dk

Kom i gang med din sunde livsstil

Det kan være en stor opgave for mange at skulle lave om på livsstilen man lever. Dette behøver ikke altid være noget væsentligt, og man kan med fordel starte med at lave en ting om ad gangen. Mange gange behøver man ikke at skulle lave en fuldkommen ændring af alt man foretager sig, men bare en eller to ting kan faktisk mere end man tror. I denne artikel kigger vi på nogle tips man kan følge eller skrive i huskebogen. På den måde kan man hurtigt huske sig selv på nogle ting man måske havde glemt, når man en dag vil gøre en forskel.

 

Mål

Det kræver ikke så meget for den enkelte når man skal lave om på nogle ting i ens hverdag. Men en god måde at starte på er ved at sætte sig et mål. Det behøver ikke være noget helt stort. Man kan sammenligne det med hvis man sparer op til noget, det kan være man leder efter nye stuk i sin bolig, og man kontakter en stukkatør som giver et tilbud. Her vil man jo sætte et mål om at spare, så man en dag får råd til det. Det samme gælder når man vil lave om på sin livsstil. Små mål er også super gode, sæt gerne flere små som er mere realistisk, end store, som er svære at nå.

 

Tålmodighed

Det handler om at sætte et mål som er indenfor realistik tid. Det nytter ikke noget at sætte sine mål alt for højt, og derfor ikke kan nå dem. Når man har sat sit mål, kræver det at man er tålmodig. Rom blev ikke bygget på en dag, og det er der jo en grund til, derfor skal man holde gnisten i live, i længden vil du helt sikkert nå dit mål, om det er stort eller småt.