frivillignet.dk

Kan jeg låne penge uden NEM-id?

Du kan i Danmark ikke låne penge uden et gyldigt NEM-id, nej. I takt med at flere og flere lån blev optaget over nettet, var lovgivningen hurtigt på plads med et krav om, at der skal underskrives på låneaftalen med et NEM-id, før det kan lade sig gøre at gennemføre lånet. Så da NEM-id blev en ting i Danmark, var det også hurtigt en del af at låne penge online. Du kan ikke bare ansøge om at få et lån, hvis du ikke har et gyldigt NEM-id, som du kan bruge i processen.

Er dit NEM-id ikke gyldigt, kan det derfor være en rigtig god idé at få det gjort ordentligt, så det ikke skal hindre dig i at låne penge, hvis du har brug for det. Du kan med fordel vælge at få appen installeret på din mobil, så du bare skal bruge din app til at logge ind eller bekræfte et lån med dit NEM-id, når det er nødvendigt. Har du en smartphone er det meget nemt at komme i gang med, og du kan installere appen på bare et øjeblik og dermed have adgang til dit NEM-id på din mobil fremover.

På den måde skal du heller ikke bruge andet end din mobil for at få mulighed for at låne penge. Så kan du bare ansøge om et lån hos en online låneudbyder, bekræfte din ansøgning med dit NEM-id på din mobil, og dermed sende din ansøgning afsted på bare et øjeblik. Nemmere bliver det ikke at låne penge, og det er jo lige før, at det går hurtigere end at låne penge via SMS, som var måden man gjorde det på for 10-15 år siden, hvor det endnu ikke var blevet så nemt at låne penge online, som det er i dag.