frivillignet.dk

Hvorfor en elektronisk parkeringsskive til din bil er fornuftig?

Verden af parkeringsskiver har ændret sig. Den gamle papirskive, som man skulle sætte på instrumentbrættet, så parkeringsvagten kunne se, hvornår man var parkeret, er væk. Den er blevet erstattet af en elektronisk enhed, der kan bruges overalt i verden! I denne artikel vil vi undersøge, hvordan denne nye teknologi fungerer, og hvorfor det giver mening for alle, der ejer en bil, at have en.

Elektroniske parkeringsskiver kan købes flere steder, og koster kun et par hunedre kroner, afhængigt af hvilken model du vælger. De er også kendt som “discpark” eller “parkeringsskive”.

Fordele ved en elektronisk p-skive til din bil

Der er faktisk flere fordele.

Slut med de manuelle, plastik-skiver, som man glemmer at indstille!

Du kender det, man parkerer bilen, tager sine ting og stiger ud af bilen. Men glemmer fuldstændig at dreje på skiven, som er klistret fast på ruden. Hvilket resulterer i, at du kommer tilbage med til parkeringsbøde i ruden! Mega irriterende og ærgerlige penge at betale!

Den drives ved hjælp af solceller

En elektronisk p-skive optager ikke meget plads i din bil og kræver ikke engang batterier, da den drives ved hjælp af solceller! – Så det er slut med, at den pludselig går død, midt under en parkering!

Den går aldrig ud

Den er også nemmere at bruge end de gamle parkeringsskiver. Du placerer den permanent i ruden, så uanset hvor du parkerer, og hvornår, så indstiller den automatisk, når bilen holder stille. Og den går aldrig ud tør for strøm, uanset hvor overskyet der er.

Den sparer dig for unødvendige parkeringsbøder

Hvis du er typen, der ofte glemmer at stille den manuelle parkeringsskive i bilen, så kan en elektronisk parkeringsskive, spare dig for den dyre, glemsomhed. Du behøver slet ikke at sætte den, for den klarer det helt automatisk. Men hvilken model skal man vælge? – En god ide kan være, at man læser en elektronisk p skive test, hvortil man kan blive klogere på de forskellige p-skiver på markedet, samt læse om fordele og ulemper.