frivillignet.dk

Hvordan infrarøde saunaer kan reducere stress

I et år som 2021 er det nemt at føle sig overvældet, usikker og stresset i hverdagen.

 

Understrømmen af ​​en pandemi har trukket og svajet os væk fra vores naturlige midtpunkt, og de økonomiske realiteter i det nye normale har bragt os til et hidtil uset punkt i menneskehedens historie, hvor det utvivlsomt er nemmere end nogensinde at blive plaget af stress.

 

Dette bringer os til hovedpunktet i dagens artikel: hvordan vi et øjeblik kan trække stikket ud af stresset i vores daglige liv, undslippe presset fra arbejdet eller vores privatliv og tage et øjeblik ud af vores dag rent for vores egen skyld. -væsen.

 

Mindfulness, afslapning og meditation er grundlaget for en stabil sindramme, der ikke kun holder os sunde, den bibeholder vores toppræstation i længere perioder.

 

Som du snart vil opdage, er der en række sundhedsmæssige fordele ved at tackle stress i vores liv og omfavne en ægte form for afslapning; en, som vi mener, er bedst faciliteret i en infrarød sauna eller et saunatæppe som kan fås her.

 

 Så lad os springe ind og tage et kig på, hvordan brug af infrarød sauna kan hjælpe vores kroppe med at håndtere de fysiske belastninger af stress, og hvordan vi kan forbedre vores produktivitet på arbejdet og i vores personlige liv med en saunaprotokol.

 

Hvad er en saunaprotokol for at reducere stress og lette afslapning?

Sørg for, at du er ekstremt godt hydreret

Hvis det er muligt, forberede noget afslappende musik til at spille i baggrunden; her er hvad vi anbefaler

Tag et lunkent brusebad for at tørre snavs eller snavs af og varm kernetemperaturen op

Noter tiden og gå ind i saunaen

Luk øjnene, og begynd at tage dybe vejrtrækninger

Træk vejret ind, enten gennem næsen eller munden i seks sekunder, hold og slip

Gentag processen i de næste ti minutter eller mere

Bliv inde i saunaen, så længe du føler dig godt tilpas; hvor som helst mellem 25-45 minutter (hvis du ikke kan tåle varmen, så prøv at afslutte din session med døren åben)

Tag dig tid til at træde udenfor saunaen; brusebad, hvis du har lyst, hvis ikke, så tør af og fortsæt med at lytte til afslappende musik

Er infrarøde saunaer eller saunatæpper afslappende?

Selvom dette uden tvivl er svaret på, hvorvidt saunaer er afslappende eller ej, er subjektivt, virker det rimeligt at antage, at for de fleste brugere af en infrarød sauna er oplevelsen en afslappende oplevelse, at den typiske bruger vil føle sig bedre efter deres brug end tidligere.

 

Oplevelsen er særligt afslappende i den første halvdel af sessionen, da din kropstemperatur langsomt stiger og kickstarter din krop til at udløse en række fysiologiske fordele.

 

Tid tilbragt inde i en sauna kan dog vise sig at blive mere testet, når temperaturen bringer os tæt på vores termiske tærskel, hvor vores personlige præferencer og smertetolerancer ændrer sig fra person til person.