frivillignet.dk

Hvor skal man placere heste og hvordan man bygger en hesteboks

Hvis du elsker heste, så har du sikkert tænkt på at få en hesteboks på et tidspunkt i dit liv. Heste er blevet brugt og transporteret over land i tusinder af år, og fordi heste er store, fylder de meget. Derfor vælger mange hesteejere ridetrailere i stedet for hestebokse, når de transporterer deres heste. Men du behøver ikke at opgive heste helt for at transportere dem. Der er flere muligheder, når det kommer til transport af heste, fra trailere til hestebokse, og her er de bedste.

Typer af hestebokse

Husk, at i visse lande kræver det at få heste først at få en statslicens eller tilladelse. Husk, at visse områder har strenge regler for brandsikkerheden i stalde og lader. Derfor bør du afgøre, om du skal informere lokale eller andre myndigheder om dit ønske om at opføre en hyndeboks eller stald.

Generelt har vi brug for et overdækket indendørs rum, et åbent opbevaringsrum, et græsareal og / eller et vandreområde, et eller flere rum til opbevaring og tilberedning af forskellige typer mad, et rum til opbevaring af førstehjælpskasser og medicin og selvfølgelig et specifikt elektrisk hegn for at forhindre vores heste i at flygte. Sørg for, at hesteboksen langt fra er farlige ting, f.eks. viste en gasgrill test at den kan forårsage brand, hvis den er for tæt på kassen.

Hvad angår et elektrisk hegn, rådes du kraftigt til ikke at bygge et selv fra bunden, fordi det kan føre til livstruende situationer for heste.

Der er mange leverandører, der kan komme til dig, inspicere, tage højde for antallet, vægten og typen af heste, du har, og give dig en rimelig pris. Et korrekt konstrueret elektrisk hegn vil give hesten et hurtigt, smertefrit stød, der fungerer som en fysisk, visuel og psykologisk barriere. Hesten vil højst sandsynligt huske første gang og undgå hegnet efter det. Hvis du kan lide rotationsgræsning, kan bærbare elektriske hegn også være nødvendige.

For det åbne skur ville en simpel tresidet struktur med et stærkt tag gøre. Hesten vil tilbringe våde eller ekstremt varme dage i en udendørs stald. Derudover kan hesten finde foder og rent, ferskvand der. Vi har brug for ca. 16 m2 pr. hest i gennemsnit.

Hesten slapper af i stalden (også kendt som en bås) (fra kl. 20.00 til 07.00). I gennemsnit har hver hest brug for 16 m2. Til sengetøj anvendes savsmuld almindeligt. Hesten skal altid have adgang til ferskvand og hø i båsen. Stativet skal holdes ryddeligt og godt ventileret. De har ofte en dør, der åbner i den øverste del som et vindue, så hestens ejer kan kigge ind uden at give slip på hesten.

Konklusion

En velkonstrueret hesteboks vil give din hest sikkerhed og komfort under lange, trættende rejser. For eksempel giver det godt ventilerede hesterum din hest et frisk pust, hvilket forhindrer forstyrrede maver. Derudover skal du overveje hesteboksens robusthed og styrke. For eksempel forhindrer gummigulvet ulykker, og det stærke, holdbare tag forhindrer skader på hesteboksen.