frivillignet.dk

Hvad giver staten i skrotpræmie?

Der er mange mennesker, der er nysgerrige efter at vide, hvad de kan forvente at få, når de indleverer metalskrot til staten. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvilke præmier staten tilbyder for forskellige typer metalskrot. Vi vil også tale om, hvordan priserne varierer fra stat til stat. Så hvis du spekulerer på, hvad du kan forvente at få for dine gamle apparater eller din nedbrudte bil, så læs videre. En skrotpræmie er det, du rent faktisk kan få ud af gamle ting.

Priser

Den mest almindelige type metalskrot, som folk indleverer til staten, er jernholdigt metal. Jernmetaller er jernholdige metaller, og de er normalt næsten ikke noget værd. Det betyder, at hvis du har 45 kg., kan du få omkring 20 kr. for det. Ikke-jernholdige metaller, såsom kobber og aluminium, er normalt mere værd end jernholdige metaller. Faktisk er kobber i højere kurs, ligesom aluminium er endnu mere værd.

Skrot din bil og få penge af staten: Regeringen tilbyder et par hundrede kroner for hvert kilo metal, du afleverer. Prisen afhænger af metaltypen, idet biler normalt indeholder flere jernholdige metaller. Så hvis du overvejer at skille dig af med din gamle bil, kan du få et par hundrede kroner for den.

Hvor meget kan jeg samlet forvente at få for min gamle bil? Hvis du har en gammel bil, der indeholder en masse jernholdigt metal, kan du få et par hundrede kroner for den. Hvis din bil indeholder flere ikke-jernholdige metaller som kobber og aluminium, kan du forvente at få flere penge for den. Prisen på skrot varierer, og du kan være heldig at få et par tusinde kroner for din gamle bil. Det kan altså være værd at gøre noget for at komme af med din skrotbil, så den ikke bare står. Der er potentielt set penge at hente, så det er et område, du bør undersøge. Du kan altid indhente forskellige tilbud.