frivillignet.dk

hjemmehjælp

Sikkerhed og omfattende assistance

det er de mål, vi holder allermest af, når vi tænker på vores kære seniorer. Uafhængig pleje af mor, far eller bedsteforældre i det omfang, det passer til deres behov, er desværre ofte umuligt; samtidig kan vi ikke forestille os, at vores elskede ville tilbringe resten af ​​sit liv på et alderdomshjem. I en sådan situation er den bedste løsning privat ældrepleje.

Nordsjælland og København er et område, hvor U.M Service – privat hjemmehjælp har sit team af kvalificerede plejere,sygeplejersker og sosu assistenter der er klar til at yde omfattende assistance til seniorer. Tjek vores tilbud og giv dine kære kærlig pleje på højeste niveau. At passe en ældre involverer en række opgaver, lige fra at hjælpe med dagligdags gøremål, såsom påklædning, indkøb eller spisning, til at sørge for samvær og kontakt med en venlig person.

Plejere, der arbejder i ældreplejen

er mennesker med den rette tilgang til ældre mennesker samt færdigheder og viden til at reagere i nødsituationer. Vi fokuserer på medarbejdere, der viser respekt og er empatiske, åbne, smilende, forstår deres opgave og ønsker at hjælpe familier i nød med ældre mennesker. Omfanget af vores ydelser afhænger af den person, der er omfattet af hjemmeplejens individuelle behov. Sygeplejersker og sosu assistenter arbejder altid omfattende – de lægger lige så meget vægt på de medicinske, hygiejniske og livsaspekter som på at sikre følelsesmæssig sundhed. Vi arbejder med ældre, der har behov for støtte i hverdagens aktiviteter og omsorg, men også med selvstændige ældre og uden alvorlige sygdomme.

Vi hjælper også sengeliggende patienter, der har behov for støtte i mange aspekter af deres funktioner. Privat Hjemmepleje u.m service til ældre er primært en ældres mulighed for at opholde sig i et hjem, som de kender godt. Det er at bevare den nuværende livskomfort og ikke at skulle udsættes for ændringer, der kan påvirke senioren negativt. Privat ældrepleje U.M Service er praktisk, fordi den foregår fuldt ud i hjemmet.