frivillignet.dk

Hæve sænkeborde: skåner kroppen og tillader stående arbejde

Uanset om du er meget ved en computer, fordi har du en hobby derpå, eller det er fordi, at du arbejder derfor, skal du sørge for at skåne kroppen. Her er der flere ting, man kan gøre, og det kan f.eks. være en god idé, at man anskaffer sig et hæve sænkebord. Det kan f.eks. være med til at skåne kroppen – og så tillader det stående arbejde.

Tid er penge – men kroppen er vigtig

Man siger, at tid er penge, og det er klart, at der er noget om snakken, for man giver jo egentlig sin tid for at få nogle penge tilbage, som man kan bruge på det, man har lyst til – eller som man bare bliver nødt til at betale. Derfor er det træls, hvis man ikke kan sidde mange timer foran computeren, fordi det giver smerter i kroppen. Løs det let – køb hæve sænkebord til dit kontor her og oplev den forskel, der er efter en arbejdsdag, når du er kommet op og stå i løbet af dagen.

Det hjælper blodomløbet

Hvis man sidder ned i mange timer ad gangen – som der er mange, der gør. så blokerer man faktisk blodet for at kunne løbe ordentlig rundt i kroppen. Det er en af grundene til, at det er meget vigtigt, man kommer op at stå i løbet af en arbejdsdag. I længden – hvis man bliver ved med at give blodet dårlige vilkår for at løbe rundt – så kan det faktisk betyde, at man har en øget risiko for at få blodpropper. Det er noget, der virkelig kan komme til at give gener i længden, og så er det slet ikke sikkert, at du længere kan arbejde.

Det er en god investering

Hvis du f.eks. er selvstændig og har et hjemmekontor, så har du sikkert haft en masse udgifter i forbindelse med at starte din virksomhed. Derfor kan det virke svært at også skulle bruge penge på et skrivebord. Men et hæve sænkebord er så meget mere end blot et skrivebord. Det er en investering, man laver, hvis man ønsker at skåne kroppen.

”Jamen jeg har ikke ondt”

Det kan være, at du tænker, du ikke har brug for at købe et hæve sænkebord, fordi du ikke oplever, at du har smerter eller gener i kroppen. Men her skal du ikke lade sig narre! Selvom du ikke kan mærke noget nu, så er der sandsynlighed for, at din krop er ved at opbygge forskellige former for spændinger rundt i kroppen. Det er noget, som du skal forebygge, og det skal du gøre ved at købe et hæve sænkebord til dit kontor. Der er mange investeringer, som man laver, når man starter en virksomhed, og her bør man virkelig prioritere at investere i noget, der sørger for, at man kan arbejde mange timer ad gangen. Når man tænker på det på den måde, så kan det hurtigt være, at dit hæve sænkebord har tjent sig selv ind økonomisk.