frivillignet.dk

Gør december til mere end gaver og hygge, den kan nemlig blive fræk!

December er noget vi forbinder med gaver, hygge, kulde og tit også lidt stress.

Decemeber er den måned af året hvor vi giver flest gaver. Det gælder hele måned igennem, hvor bøn enten får en gave hver søndag eller måske en dag en lille gave hver dag. Pakkekalenderen er nemlig blevet et stort hit. Tiden hvor vi bare er tilfreds med et lille stykke chokolade hver dag er længe ovre. 

Decemeber er måneden hvor vi får masser af ønsker opfyldt. Far ønsker sig måske nye alufælge, mor nyt tøj, sko, tasker osv. Børnene går efter mere legetøj og dukker til samlingen. Er de lidt ældre så nok nærmere den nye iphone. Men det julen alt i alt bør dreje sig om er hygge. Specielt forholdet burde i denne måned plejes ekstra. Det er kærlighedens måned, og netop fordi det er koldt udenfor, er der ekstra grund til at hygge indenfor. For at få en masse ekstra sjov ud af den hygge, så kan du med fordel lave en erotisk julekalender. Her får i et væld af sjove produkter som kan gøre december til den sjoveste måned i året. 

Vi har kigget lidt på den erotiske julekalender fra Boutique Erotic, der også har en af de lækre Womanizer med i kassen. Alene den er nok til at retfærdiggøre prisen. Det er nok den bedste klitoris stimulator du kan finde på market. Men der er 23 æsker mere fyldt med frækt lingeri, sexlegetøj, blid bondage udstyr og diverse tilbehør. 

Hver dag skal i åbne en ny lille boks, der så indeholder noget frækt i skal bruge i løbet af dagen. Det kan være til hende, til ham eller noget til jer begge. Uanset hvad vil det betyde sjov og frække oplevelser for jer begge, hver dag hele december. Det bliver en jul i aldrig kommer til at glemme.