frivillignet.dk

Forløbet der gav mig tid til mine børn

At finde balancen mellem karriereaspirationer og familieliv er en udfordring, som mange står over for. Som en engageret far vidste jeg, at jeg ønskede at udvikle mine færdigheder og forbedre mine karrieremuligheder, men jeg havde også et ansvar over for mine børn. Min rejse med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk viste sig at være nøglen til at opnå denne balance.

Ønsket om karriere forbedring

Som en ung far ønskede jeg at give mine børn en stabil og komfortabel fremtid. Jeg vidste, at projektledelse var en eftertragtet kompetence, men jeg havde ingen tidligere erfaring i området. Min tidsplan var fuld med arbejde og familieforpligtelser, hvilket gjorde det vanskeligt at deltage i fysiske kurser.

At finde den perfekte løsning hos Mentorix.dk

Min redning kom, da jeg opdagede PRINCE2 Foundation-kurset hos Mentorix.dk. Dette online-kursus gav mig muligheden for at lære projektledelse, når det passede mig bedst, uden at skulle ofre tid væk fra mine børn. Det lød næsten for godt til at være sandt, men det var præcis, hvad jeg ledte efter.

Online læring hos Mentorix.dk

Min oplevelse med PRINCE2 Foundation online-kurset hos Mentorix.dk var intet mindre end fantastisk. Her er, hvordan det gjorde en forskel i mit liv:

Fleksibilitet

 Online-kurset gav mig mulighed for at tilpasse min uddannelse til min travle tidsplan. Jeg kunne lære i mine egne tempo og vælge tidspunkter, der ikke kolliderede med mine børns behov.

Omfattende materiale

Mentorix.dk leverede omfattende undervisningsmaterialer, videoer og praksisopgaver, der gjorde det let for mig at forstå PRINCE2-metoden, selv uden tidligere erfaring.

Støtte fra instruktører

 Selvom uddannelsen var online, var der altid mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning fra erfarne instruktører. Denne støtte var uvurderlig, når jeg havde brug for at afklare koncepter eller modtage feedback.

Tid med børnene

Det bedste af det hele var, at jeg kunne lære projektledelse uden at ofre tid med mine børn. Jeg kunne deltage i kurset, når de sov, eller når de beskæftigede sig med deres egne aktiviteter. Denne fleksibilitet gjorde det muligt for mig at forbedre mine færdigheder og samtidig være en tilstedeværende far.