frivillignet.dk

Flotte sten og krystaller til pynt og smykker

Når du skal finde det helt rette smykke, eller den helt rette pyntegenstand, og det er med udgangspunkt i sten og krystaller, kan det godt tage lang tid at finde frem til det helt rette. Der findes uendeligt mange typer af krystaller og sten, og de er lige så forskellige, som der er sten i verden. De adskiller ved former, farver, størrelser, nuancer og meget mere. Der er derfor heller ikke én måde, en bestemt sten eller krystal ser ud på – ikke to er ens, og det er også det spændende, der er med til at gøre dem så unikke.

Krystaller til dit hjem, som nogle mener har gavnlig effekt

Mange tror på, at krystaller kan have en gavnlig effekt, når du har dem stående i hjemmet. Man mener, at de udsender energier, der er godt for vores energi og for sjælen. Hvis du ikke tror på dette, kan du også sagtens overveje at anskaffe dig en krystal til pynt. De kan være enormt betagende at have stående på hylden. Nogle krystaller ligner noget fra en tegneserie med sine former, der stikker ud i forskellige retninger. Andre krystaller har et glitrende udseende, og du kan faktisk selv gå på jagt efter krystal i naturen. Her skal du kigge- og lede efter kuglerunde sten. Derefter skal du forsøge at flække dem. Helt runde sten kan nemlig være et tegn på, at der gemmer sig krystaller i midten af stenen.

Rav er populært at anvende i smykker

Rav er enormt populært at anvende til smykker. Både øreringe, armbånd, halskæder og andet kan man få med fine gyldne stykker af rav. Rav er sjældent, og det kræver et skarpt øje at finde. Hvis du finder dit eget rav, kan du også få omdannet dette til et fint smykke, du kan bære på, så ravet får endnu større betydning hver eneste dag. Hvis du har fået lyst til at forsøge at finde rav, kan du klikke ind her og finde redskaber, der kan hjælpe dig godt på vej i jagten mod de gyldne skatte. Du kan se mere her.

Sten med personlig betydning

Du kan også få forskellige sten, der kan have personlig betydning for dig. Hvis du godt kan lide at læse dit horoskop, kan du ud fra dette også finde frem til, hvilke sten, der passer til dit stjernetegn. Det kan fx være, at du er en personlighed, hvor en blodsten eller en ametyst passer til lige netop dig. Det hele kan personligt gå op i en højere enhed, og du kan derfor forsøge at finde frem til den helt perfekte sten, der passer til lige netop dig.

En større samling

Nogle begynder også at samle i det små, og med tiden vokser samlingen hurtigt. Med de mange forskellige sten og krystaller, der findes derude, er det nemlig oplagt at begynde at samle på disse. Det kan være en spændende verden at begive sig ind i, og du vil hurtigt opdage opslagsbøger og tykke leksikoner, der vidner om en alsidig verden af alverdens vidundere fra den smukke natur.