frivillignet.dk

Find din massør i Lyngby, og få den bedste behandling

Lider du af rygsmerter og spændinger samt andre problemer som kronisk træthed eller nakkestivhed? Hvis ja, så bestil en tid hos din lokale massør, som kan hjælpe dig med at fjerne myoser og samtidig give dig mere energi og en følelse af velvære. Din massør kan hjælpe dig med:

– Nakkesmerter

– Rygsmerter

– Skuldersmerter

– Spændingshovedpine

– Træthed

– Søvnproblemer

Husk at bestille tid i forvejen, da nogle massører kan være optaget. Hvis du ønsker at finde den bedst mulige behandling, skal du sørge for at undersøge forskellige massører i Lyngby og læse anmeldelser, før du træffer din beslutning.

Hvordan kan en massør hjælpe mig?

“Ondt i ryggen” er blevet et alvorligt problem i Danmark. Det er forståeligt, at det kan have konsekvenser at sidde otte til ti timer om dagen i en unaturlig stilling kombineret med masser af skærmtid. Kroppen er ikke designet til at tilbringe så meget tid i én stilling, og når vi sidder bøjet over computeren, tabletten eller smartphonen i så lang tid, vil nakkemusklerne uundgåeligt blive belastet.

Bindevævet bliver betændt og giver anledning til smertefulde myoser og stivhed i muskler og led. Og som følge af ubehaget opstår der flere spændinger i kroppen, som søger at kompensere. Du kan hjælpe kroppen med at helbrede ved at massere regelmæssigt, så du kan komme ud af den onde cirkel og slippe af med dine negative myoser.

Hvad sker der under en massage?

En professionel og erfaren massageterapeut vil altid fortælle dig, hvordan han/hun udfører sit arbejde. Samtidig vil du have stor kontrol over din massage. Hvis du ønsker, at der skal fokuseres på bestemte områder, vil massøren fokusere på dem, ligesom han eller hun ville gøre det, hvis der var nogle følsomme steder, hvor du ikke ønsker at blive rørt. Du vil også have kontrol over trykket og intensiteten af strøgene. Det er ikke meningen, at en massage skal være smertefuld, for at den er effektiv. 

Du kan læse mere om professionel massage – og booke en tid til massage i Lyngby – på sagamassage.dk