frivillignet.dk

Få en masse erfaring med sygeplejerske praktik i udlandet

Sygeplejepraktikophold er en fremragende måde at få praktisk erfaring inden for faget på. Ved at følge en erfaren sygeplejerske lærer du på første hånd om hospitalssygeplejerskens daglige arbejde. Du vil observere patientbehandlinger og procedurer og få en forsmag på de udfordringer og belønninger, som sygeplejen byder på. Din sygeplejevejleder vil dele sine erfaringer med dig og detaljeret forklare, hvad han/hun laver, den underliggende teori og behandlingsproceduren. Sammen får I superviserede opgaver, som I skal udføre, og som vil afhænge af jeres uddannelsesniveau og mentorens vurdering. Dette er en fantastisk mulighed for at lære om sygeplejepraksis og udvikle dine færdigheder i en virkelig verden. Hvis du overvejer en karriere inden for sygepleje, kan en sygeplejepraktik er en god måde at komme i gang på.  Få det rigtige sygeplejerske praktik forløb i ulandet som giver dig en masse erfaring.

Sygeplejerske praktik til dig som ønsker at udforske kulturerne i udlandet

Der er en række forskellige afdelinger, der tilbyder praktikophold for sygeplejersker på hospitaler. De specifikke afdelinger afhænger af hospitalet, men nogle af de mest almindelige omfatter kirurgiske, medicinske, rehabiliteringsmæssige og obstetriske afdelinger. Mange hospitaler har også specialiserede afdelinger som f.eks. intensivpleje eller neonatalpleje, der tilbyder praktikpladser for sygeplejersker. Nogle hospitaler kan også tilbyde mulighed for at følge sygeplejersker i andre roller, f.eks. i administration eller forskning. Kontakt det hospital, du ønsker, for at se, hvilke typer praktikophold de tilbyder.

Besøg udlandet og få en masser muligheder med sygeplejerske praktik

Når du er sygeplejepraktikant i udlandet, vil der være masser af muligheder for at udnytte destinationens mange attraktioner. Mange fritidsaktiviteter vil være inkluderet i dit ophold, f.eks. svømning med vilde delfiner på Zanzibar eller en weekendsafari på savannen i Uganda. Du kan læse mere om de forskellige destinationer, og hvilke kulturelle oplevelser der er inkluderet i dit ophold rundt om i praktikantopholdet her. Hvis du er interesseret i et ophold længere end 4 uger, er det muligt at kombinere de to destinationer, så du f.eks. er 4 uger på Zanzibar efterfulgt af 4 uger i Uganda. Vælger du denne mulighed, får du mulighed for at opleve to meget forskellige kulturer, samtidig med at du får en uddannelse i topklasse som en sygeplejerske. Hvis du ønsker at tage en uddannelse, skal du sikre dig, at din uddannelsesinstitution giver dig lov til at tage en uddannelse. De anbefaler, at du kontakter din studievejleder og sikrer dig, at du kan kombinere opholdet med det kursus, du har til hensigt at rejse til. De kan hjælpe dig med at sende dokumentation om opholdet og korrespondere med din studievejleder inden afrejse. De vil også imødekomme dine læringsmål for uddannelsen på den bedst mulige måde. Hvis deres faste startdatoer ikke falder sammen med den studieperiode, hvor du kan rejse, skal du blot give dem besked. De kan arrangere separate ophold.