frivillignet.dk

Du kan samle dine lån og spare penge

Vi danskere optager lån som aldrig før. Ord som kviklån, forbrugslån osv. er ord vi alle sammen nu er stødt på. Det gælder alt fra lån til telefonen, bilen, huset, rejsen, renoveringsprojektet derhjemme eller noget helt andet. Det er dog ikke uden risici, at vi optager lån. Vi bliver påført omkostninger som renter og gebyrer mm.

 

Er du en af dem, som står med flere lån og måske endda hos flere forskellige låneudbydere, så kan du med god sandsynlighed spare penge ved at samle dine lån. Du bør altid have styr på din økonomi eller i det mindste have et nogenlunde overblik over den. Det gør det en del nemmere, at få økonomien til at køre rundt. Især hvis du kan se, at der er noget du kan gøre for at forbedre din økonomi, uanset om det kniber med at betale alle regninger og have lidt tilbage til hyggen, børnene osv.

 

Spar på renter og gebyrer

Når du samler din lån, så er det ikke bare endnu et lån du påtager. Det er et lån, der samler alle dine lån. Har du flere lån, så sparer du bl.a. på administrationsgebyrer og renter hos de mange låneudbyderne. Når du samler dine lån, sparer du oftest ikke blot penge på gebyrer og renter, men du danner dig også et bedre overblik for din egen økonomi. Spørgsmål som gæld til hvem og hvornår bliver klarere og nemmere at overskue. Det betyder oftest, at forudsætninger for at du tager de mest fornuftige valg øges, da du kan administrere din økonomi bedre.

Find det bedste sted at samle dine lån

Det bedste samlelån for dig, at ikke nødvendigvis det bedste samlelån for en anden. Derfor bør du bruge sider som fx www.letfinans.dk. Her kan du med én låneansøgning modtage flere lånetilbud fra forskellige låneudbyder. Derefter kan du sammenligne dine lånetilbud fra bankerne og vælg den løsning, som passer bedst til dig.