frivillignet.dk

Den spændene fodboldkamp, der kostede min telefon dyrt

Jeg var sammen med mine venner. Vi var hjemme hos min ven og spille noget Fifa 22. Det var en hyggelig dag. Vi ville nok blive her til sent i dag. Vi havde tænkt os at bestille noget pizza, og se noget fodbold senere. Det gør vi tit, hver gang vores yndlings hold Liverpool spiller. Jeg vandt de fleste Fifa kampe. Jeg plejer altid at være den bedste. Der gik noget tid, og vi kunne mærke at vi begyndte at være sultne. Vi fik bestilt noget pizza, og ventede bare på at de kom. Der gik ikke særlig længe og så ringede det på. Det var pizzaen der var kommet. Det var perfekt tidspunkt at det kom på, for der var kun 10 minutter til at Liverpool kampen startede. Vi havde alle virkelig glædet os til denne kamp. Det endte med at være en virkelig god og spændene kamp. Det blev sent, og mig og min ven valgte at smutte hjem. Klokken var omkring 23. Idet jeg går ned af trapperne skete det mest uheldige. Min telefon ryger ud af min lomme. Min dyrebare iPhone X. Jeg tager dem op, og ser at skærmen er smadret. Ikke kun lidt, men hele skærmen var smadret. Jeg kunne stadig bruge den, men det var bare irriterende. Det ramte mig så hårdt. Jeg elskede min telefon, og jeg kunne ikke klare at leve med en smadret skærm. Da jeg kom hjem, vidste jeg det til mine forældre, og de blev ret sure. De havde næsten lige købt den til mig, og jeg vidste bare at jeg ikke kan passe på min telefon. De sagde at jeg næste dag skulle tage ned til fixphone.dk, og få min skærm skiftet. Det gjorde jeg så, og det var en virkelig god beslutning. De fik den skiftet på virkelig kort tid.