frivillignet.dk

De bedste og værste produkter at købe på Black Friday

Hvis du nyder at shoppe, har du sikkert allerede markeret 25. november i din kalender. Årets Black Friday markerer starten på juleshoppingsæsonen.

I disse dage lancerer detailhandlere pre-Black Friday-tilbud tidligt (så tidligt som oktober) og begynder deres regelmæssige Black Friday-onlinetilbud allerede en uge før Thanksgiving. Et weekendlangt shoppingmaraton er også blevet skabt ved sammensmeltningen af Black Friday og Cyber Monday, med tilbud, der begynder på Black Friday, der varer til lørdag og søndag, og endnu flere tilbud, der begynder på Cyber Monday.

Du har ret, hvis du synes, at denne situation er kaotisk. Du har derfor brug for en plan som følge heraf. Her er DEN endelige liste over varer, der skal købes, og dem, der skal undgås.

De bedste ting at købe på Black Friday

Computere, bærbare computere og tablets

Kig efter Black Friday-oversigt, hvis du har brug for en ny bærbar computer, desktop, gaming-pc eller tablet. Detailhandlere som Best Buy vil sælge Apple-varer, men springe over Apple.com helt. Derudover vil online doorbusters hele weekenden blive frigivet af Dell, Lenovo og HP. Tjek deres Black Friday-reklame på forhånd for at se, hvad der frigives og hvornår, da disse elektroniske salgsbegivenheder kan være udfordrende at navigere.

Maskinerne med de laveste doorbuster-priser har ofte subpar specifikationer. Du kan dog forbedre din lager- og processorkraft med de “ekstra” kontanter, fordi prisen allerede er billigere end normalt.

AirPods og højttalere

I de sidste to Black Fridays har Airpods og ørepropper, der konkurrerer med Airpods, været hovedattraktionen, hvor detailhandlere som Walmart og Target fremtrædende har lokkende tilbud i deres reklamer. Sonos Black Friday 1 tilbyder dig de bedste højttalere, hvis du vil have dem.

High-end højttalerproducent Sonos producerer for det meste højttalere. I løbet af de sidste mange år har de været kendt for deres førsteklasses, meget avancerede smarte højttalere. Virksomheden har været i drift siden 2002, og den sælger sine varer gennem en række detailbutikker, herunder Best Buy og Amazon.

Hjem varer

Den usungne Black Friday-helt er linnedskabets merchandise. Håndklæder og sengetøj er dog et utroligt undervurderet Black Friday køb, hvis du har brug for at fylde op. Butikker som Target, Macy’s, Bed Bath & Beyond og Kohl’s sælger dem for op til 60% rabat. De sælger også bemærkelsesværdigt hurtigt ud.

Hvad man ikke skal købe på Black Friday

Tøj

På Black Friday er der masser af tøjtilbud at få. Men i stedet for at være tilgængelige overalt, er disse rabatter ofte kun tilgængelige på visse produkter. Derudover er der ikke travlt med at købe tøj på Black Friday, fordi butikker vil give rabatkuponer til en værdi af 20% til 60% rabat på hele din shopping over Cyber Weekend. Hvis du er interesseret i tøj, skal du først shoppe ovenstående ting (de VIL blive udsolgt), og derefter fokusere på at opdatere din garderobe.

Møbler

Ud over møbelvirksomheder, der er vært for deres eget salg, kan du finde visse møbeltilbud i Black Friday-annoncer fra store købmænd. Der er dog ingen grund til, at du skal shoppe møbler på Black Friday og forsømme at foretage klogere indkøb, medmindre du absolut skal udskifte sofaen, sengen eller spisebordet. Faktisk vil Præsidentens Dag i februar give dig endnu en chance for at drage fordel af store møbelrabatter.