frivillignet.dk

Brug mere tid i dine vandresko

Vil du gerne have et sundere liv, kan det være en oplagt idé for dig at bruge nogle flere timer i dine vandresko hver uge.

Find flyverdragter til børn i alle aldre her.

Sundt at komme ud at vandre noget mere

Der er ingen tvivl om, at det er meget sundt at komme ud at vandre noget mere. Har du et par vandresko, men er det alt for sjældent, at du rent faktisk får dem brugt, skal du måske i gang med at lave om på det, så du kan komme ud og gå nogle flere ture. Der er ingen, der siger, at du skal gå 30 km hver eneste dag, men hvis du kan komme i gang med at bruge dine vandresko på nogle længere ruter hver eneste uge, er det klart en fordel for dig og din sundhed.

Gør det til en livsstil at vandre

Er du glad for at vandre, kan du jo også gøre det til en livsstil at komme i gang med at vandre noget mere. Det gode ved at vandre er jo, at det ikke koster mange penge at komme i gang med, og så længe du bare har dig et par gode vandresko, kan du jo nemt gå dig selv i en rigtig god form bare ved at gå en længere tur hver eneste dag. På sigt kan du jo så begynde at arbejde hen imod at gennemføre nogle af de længere vandreruter rundt omkring i Europa eller resten af verden.

Gå ud på en af de lange ruter

Hvis du har mod på det, kan du på sigt komme ud at gå på en af de meget lange ruter. Det kan fx være Camino de Santiago i Spanien, eller måske du har fået mod på at gå The Pacific Crest Trail, som tager dig hele vejen fra Mexico op til Canada. Der findes vandreruter i alle størrelser og længder, så det er helt op til dig, hvilke typer ruter du gerne vil ud at gå på. Men det kan give dig nogle gode minder for livet at komme i gang med at vandre – især i udlandet.