frivillignet.dk

3 tips til et effektivt vægttab

Vil du gerne have et effektivt vægttab, du kan vedligeholde? Så er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig hele 3 tips til et effektivt vægttab. Hvem ved? Måske er det meget lettere, end du lige går og tror. Få desuden trænings-og vægttabstips hos Nysport.  

Bevæg dig

Noget af det første du skal gøre, når du ønsker et vægttab, er, at bevæge dig. Måske behøver du ikke engang at gå i kalorieunderskud for at tabe dig! Måske er det blot bevægelsen, du mangler Du forbrænder en masse kalorier, hver eneste gang du bevæger dig. Er du ikke typen, der ønsker at gå i fitness, kan du forsøge at tage nogle lange gå-eller løbeture. Du kan også vælge at træne derhjemme. Der er mange muligheder! Det vigtigste er, at du bevæger dig i hverdagen. Ved at bevæge din krop, sætter du din kalorieforbrænding markant op. Har du svært ved at vide, hvor meget du egentligt skal bevæge dig om dagen, kan du have en tommelfingerregel, der hedder mindst 10.000 skridt om dagen. På denne måde er du sikker på, at du får motioneret og bevæger dig.

Undgå stress

Mange bliver overraskede over, at stress kan påvirke et eventuelt vægttab. Kroppen bliver generelt påvirket negativt af stress, men den lider især under et vægttab. Når kroppen bliver stresset, vil den nemlig gå i forsvarsposition og holde på den energi, kroppen i forvejen besidder. Du får energi i kroppen gennem mad og drikke, og kroppen vil derfor holde på alle de kalorier, den kan, for at afstresse. Vil du foretage et effektivt vægttab, er det vigtigt, at du forsøger at hvile i din hverdag.

Prioriter mættende madvarer

Ligger du i et kalorieunderskud, fordi du gerne vil tabe dig, er det vigtigt, at du forsøger at prioritere mættende madvarer. Der er som udgangspunkt ingen udelukkede madvarer, hvis du gerne vil tabe dig. Det vigtigste er, at du ligger i et kalorieunderskud. Vælger du dog at spise alle dine kalorier i tomme madvarer, vil du hurtigt miste energi og blive sulten kort tid efter. Prioriterer du mættende madvarer i dit vægttab, vil du være mæt i længere tid, og du vil have mere energi i hverdagen.