frivillignet.dk

3 simple måder at gøre din dag endnu bedre på

Vi har alle dage der ikke er helt så gode som andre. Det er nu engang del af livet. Hvis ikke vi havde nogle dårlige dage, så ville vi ikke værdsætte de gode på samme måde. Men når du får disse dårlige dage, så er det vigtigt at vide, hvordan du kan gøre din dag endnu bedre. Læs mere her.

 

Accepter dine følelser og få det ud

Det første skridt i at mindske den dårlige dag, det er at erkende at du har en dårlig dag. Det kan ske for alle, og derfor er det bare om at finde ud af, hvorfor dagen har været dårlig. 

Når først du har identificeret problemet, så skal du finde ud af, om det er noget du kan og vil gøre noget ved. 

Hvis nej, så må du bare acceptere, at dit humør ikke er så godt som det kunne have været, men at det forhåbentligt bliver bedre snart. 

Hvis du kan og vil gøre noget, så er dit første skridt at komme ud med de følelser der plager dig. Det vil automatisk blive en lettende følelse efterfølgende. 

 

Nyd dagen med dine yndlingsting

Vi har brug for at kunne forkæle os selv engang imellem, især hvis vi går og har en dårlig dag. For at gøre dagen mindre dårlig, så sørg for at gøre noget godt for dig selv.

Lav noget god mad, læs din yndlingsbog eller lav en god drink, som du har fortjent. Hvis du vælger sidstnævnte, så kan du passende overveje om ikke du skal have nogle isterninger eller noget is til. Bestil is hos Isklart og kom det i din drink.

Du kan også være lidt mere modig og vælge knust is eller cubed is. Isklart har flere muligheder.

 

I morgen er en ny dag

Når du har en dårlig dag, så kan det være svært at se det positive i noget som helst. Men det er så vigtigt at huske på, at der kommer en ny dag i morgen. 

Så selvom det er en dårlig dag i dag, så er der altså en frisk ny dag i morgen, som formentligt vil være meget bedre. Det handler bare om tid. 

Hvis du følger disse 3 råd, så vil du hurtigt kunne mærke at din dag vil blive betydeligt bedre, end hvad du måske havde regnet med, at den ville blive.