frivillignet.dk

3 måder du kan hjælpe andre på

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for andre, har vi her samlet et par gode idéer til, hvad du kan gøre.

Find din valentinsdag gave her.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Til at begynde med kan du fx overveje at blive frivillig i en genbrugsbutik. Der er mange genbrugsbutikker landet over, og der er stort set alle sammen drevet af frivillig arbejdskraft. Så hvis du har et par timer til overs hver uge, er det jo oplagt at melde dig ind som frivillig i sådan en butik.

Der er som regel fyldt med søde mennesker i sådan en butik, og du kan glæde dig til at møde nogle nye bekendtskaber, når du begynder at komme i butikken fast. Så tag en snak med din genbrugsbutik allerede i dag.

Træn et hold i den lokale sportsklub

Er du glad for at dyrke sport, kan det jo også være en mulighed for dig at træne et hold eller to i den lokale sportsklub. Om det så er en fodboldklub, en håndboldklub eller noget helt andet, spiller ikke den store rolle. Så længe du bare har forstand på sporten og kan blive en god træner for ungerne.

Der er mange klubber og foreninger, der har brug for trænere, så der er nok også et hold eller to i din lokale sportsklub, der har brug for en ny træner. Og her kan du jo komme ind i billedet som den nye træner.

Bliv indsamler

Og her til sidst kan du også vælge at melde dig som indsamler. Her kan du begynde at samle penge ind til en velgørende organisation, og det er en god måde både at få en masse frisk luft, samt at åf samlet nogle penge ind til personer, der virkelig har brug for det.

Der er mange gode sager, som du kan vælge at støtte på denne måde, så det er bare med at finde ud af, hvad du har lyst til at støtte. Så er det gerne nemt at blive indsamler, og så kan du samle penge ind en gang eller to om året.