frivillignet.dk

3 gode tips til basisgarderoben

De fleste vil gerne have en lækker basisgarderobe, hvor de bare kan hive styles ud fra, tage dem på og føle sig godt tilpas.

Men hvordan vælger man egentligt det bedste tøj og får de fedeste udtryk? Vi giver vores bud her.

Gå efter din personlighed

Det mest charmerende i verden vil altid være tøj, der passer til lige nøjagtig din personlighed. Tøj købt blot fordi modebladene har det, som ikke passer til dig eller din kropstype, er sjældent et godt match. Det centrale i det hele er, at det er dig, som skinner igennem – og ikke er gemt bag tøj, som du måske inderst inde ikke føler dig helt komfortabel med.

Netop det at gå med tøj, som passer til sin personlighed, betyder også, at farver er helt ok! Sort er en ofte god og altid meget populær farve, men lær kunsten at også bære flotte farver.

Jeans såvel som kjoler

En rigtig god basisgarderobe har både jeans og kjoler i sig! Alle kvinder kan bære skinny jeans, hvis de bare vælger den rette overdel til dem. Denne type jeans sidder godt om benene og tillader dig at vise kroppen lidt frem. Er du derimod ikke meget for at vise bagdelen, kan du stadig få det gode fit til benene, men skal blot have en længere overdel på.

Kjoler er også et must have i garderoben. Her handler det om at vælge kjolerne, som sidder godt til kroppen. Der er intet galt med en luftig sommerkjole, men pas på, det ikke ender ud i det firkantede look, hvor du ender med at ligne et telt.

Et godt trick kan i øvrigt være at bruge en god bodystocking under kjolen. Det er med til at holde formerne flot på plads og så bliver den ikke synlig på samme måde igennem en kjole som en tanktop f.eks. ville.

Detaljerne til tøjet

Foruden at have styr på tøjet, så sørg for at dine accessoires sidder lige i skabet. Det kan f.eks. være flotte negletipper, hvilket er meget in for tiden. Her kan du sagtens bruge farver eller decideret nailart for at personligt og festligt udtryk.

Derudover er dine smykker naturligvis også vigtige. Så find endelig gode smykker og kombiner dem med tøjet.