frivillignet.dk

3 fitnesstips til dig som træner i byen Odense

Hvis du starter i træningscentret i Odense, kan du her læse de 3 træningstips, du skal bruge.

1. Arbejd alle muskler ligeligt

Spring ikke ben dagene over (det er vigtigt). Jeg er seriøs. Jeg ved ikke, hvorfor så mange mennesker opgiver at træne deres nederste etage. Træn alle de samme muskelgrupper, selvom du ikke kan gå i shorts i Danmark året rundt. Vi har alle set buttede bodybuildere med kyllingelår. Indstil den samme tid for alle muskelgrupper. Jeg har set mange begyndere sige, at deres ryg eller skuldre er tilbage, og de skal fokusere mere på dem.

Men husk nu, at når du er nybegynder, kommer alle muskelgrupper bagud.

Fokuser på at udvikle alle muskelgrupperne, så kan du se hvilke muskelgrupper der halter bagefter, foretag derefter små justeringer og modificer din træning lidt, så du rammer disse muskelgrupper regelmæssigt lidt mere end andre muskelgrupper.

2. Du behøver ikke være et dyrt medlemskab af fitnesscenter for at komme i form

Jeg ser mange mennesker, når de begynder at træne, melder de sig ind i det dyreste eller nærmeste fitnesscenter, de har. kan findes uden rigtig at analysere markedet at finde en bedre måde eller et billigere fitnesscenter. Der er rigtig mange steder i Odense, og jeg gjorde mig personligt mange overvejelser, når det kom til priser, da jeg skulle finde mit fitnesssted. Find et billigt og godt fitnesscenter Odense her.

3.Vær vedholdende

Øvelse bør være lige så meget en del af dit liv som en vane. For mig er træning det, jeg laver hver morgen, mandag til fredag. Faktisk kan jeg ikke engang huske, at jeg har sprunget en dag med træning over i flere år. Du skal være konsekvent, hvis du vil have resultater. Lav en plan og hold dig til den, samtidig med at du eliminerer alle undskyldninger. For mig personligt er træning som et arbejde for mig, og jeg bliver heller ikke sygemeldt, fordi jeg skal fra arbejde, og jeg kan heller ikke blive hjemme, bare fordi jeg en dag er lidt træt.