Bliv frivillig

Tilmelding

Som frivillig i Frivillignet gør du en forskel for flygtninge i trygge rammer, hvor du finder støtte, råd og vejledning, når du har brug for det. Omvendt forventer vi, at du følger vores etiske retningslinjer i din indsats, og at du som minimum kan sætte et par timer af om ugen til det frivillige arbejde.

Hvis det er noget for dig, så gå til vores tilmeldingsformular og skriv dig op som frivillig. Så kontakter vi dig, når vi har fundet en gruppe og aktivitet, som passer til dine ønsker.

Gå til tilmelding

Hvis du vil være frivillig mentor, skal du læse mere her.

Hvis du vil være frivillig i Frivilligrådgivningen, skal du læse mere her.

Du kan også finde en liste over grupper, som har brug for flere frivillige lige nu. Den finder du her.

Hvad vil du lave?

Frivillignet er et mangfoldigt netværk med mange forskellige indsatser og aktiviteter i hele landet. Dog er der nogle populære aktiviteter, såsom netværksfamilier og lektiehjælp, der går igen i hele landet, og det er et godt sted at starte som ny frivillig. Det giver dig en fornemmelse for hvad der foregår lokalt og dine muligheder for at tage del.

Du kan læse mere om aktiviteter her

Dansk Flygtningehjælp Ungdom

Hvis du gerne vil lave aktiviteter med unge flygtninge, så er Dansk Flygtningehjælp Ungdom (DFUNK) måske noget for dig. DFUNK laver aktiviteter med unge flygtninge og sætter ind med politisk oplysningsarbejde i hele landet.

Læs mere om DFUNK